Blog

Blog

Tizenötödik - Pasivadászok Bibliája

2007. augusztus 16. - Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány

Egy kis szemelvény:))

A fényképezős trükk, aminek segítségével már ma bepasizhatsz

 Oké, szóval mi is ez a trükk, és hogyan pasizhatsz be még a mai napon? Nos, egyszerű az egész, csak rá kell szánnod magad, és kimozdulnod otthonról.

Fogj egy fényképezőgépet, és "álcázd" magad turistának!

Menj el egy közeli nevezetességhez, és ha megtetszik egy pasi, csak menj oda hozzá, és kérd meg, hogy fényképezzen le téged az egyik nevezetesség előtt.

Ezzel remek lehetőséget teremtesz az ismerkedésre, ráadásul úgy, hogy egy pillanatig sem ciki a helyzet, hiszen teljesen természetes, hogy magadat nem tudod lefotózni, valakinek a segítségét kell kérjed.

Ha lefotózott, köszönd meg neki, és kérdezd meg, itt lakik-e a környéken, vagy csak a nevezetességet jött megnézni ő is. Ha talpraesett pasival hozott össze a sors, és Te is tetszel neki, úgyis ki fog találni valamit, hogy jobban megismerhessétek egymást.

Végső esetben Te is megkérdezheted tőle, hogy nincs-e kedve együtt folytatni veled a városnézést (ekkor poénosan megjegyezheted, hogy legalább mindig lesz, aki fényképezzen), vagy ha ő itt lakik a környéken, akkor hogy tudja-e mit érdemes még megnézni errefelé, és nem lenne-e az "idegenvezetőd" egy rövid ideig.

A legjobb ebben a trükkben, hogy pár perc alatt kiderül, a pasi is ismerkedni vágyik-e, és ha nem, máris kérheted meg a következő arra járó fickót a fényképezésre.

Lehet, hogy elsőre furán hangzik, de ha jobban belegondolsz, ezzel a módszerrel mindenféle kockázat, és "ciki helyzet" nélkül "leszólíthatsz" akár egy óra alatt 20-30 pasit is!

A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, és ne add fel a próbálkozást!

Előbb utóbb mindenképpen találkozol egy olyan pasival, akivel már az első perctől fogva jól kijöttök majd egymással.

 (Forrás: www.pasizasitanacsok.hu)

Ja és szeretettel várom a kipróbálási tapasztalatokat:)) Kíváncsi volnék, hány csaj pasizott be PONT ÍGY!!:))) és hányan várják a potenciális áldozatokat a helyi látványosság (templom, szobor, kocsma, stb) előtt, kezükben fotóapparáttal...:))

A bejegyzés trackback címe:

https://kalibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr36141418

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dex.ion 2007.08.19. 18:30:32

ezzel csak az a baj, h ha turistának álcázod magad, de magyarul mondod nekem azt, h fényképezzelek le a Parlament előtt, akkor azt fogom gondolni, h neked nagy dolog a Parlament, mert 372 km -re lax tőle, tehát nem akarok majd tőled semmit...

Shania 2007.08.20. 15:28:20

Ha odaadod egy vadidegennek a fényképezőgépedet, először abban reménykedj, hogy vissza is kapod, utána gondolhatsz arra, hogy talán tetszel is neki...:))))

jürgen baromartz 2007.08.31. 23:20:27

na igen. és hogyha én nő vagyok, és bepasizok a fényképezős trükkel, és utána járok a pasival, akkor az nem ciki, ha kiderül, hogy nem is voltam turhista, csak azt akartam, hogy egy kan felhúzzon a kékeres faszára? vagy ez utólag már tökmindegy?

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2007.08.31. 23:31:07

kékeres fasz:DD
utólag valóban mind1:)
süti beállítások módosítása